Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Luxusny 2 izb. byt / 48 m2, zariadený / Bratislava

Interné ID: 1382024
Ulica: Gorkého
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
900 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Na svojich nových obyvateľov čaká exkluzívny, moderný, zariadený 2 izbový byt s rozlohou 48,40 (1 x slnečná loggia), v absolútnom centre hlavného mesta Bratislava v blízkosti SND. 

PREČO SI VYBRAŤ TENTO BYT?  LOKALITA? sa nachádza v oblúbenej, centrálnej lokalite Bratislavy v mestskej časti Staré mesto, s množstvom možností relaxu a dobrého jedla. Historický nádych architektúry mestskej časti Staré mesto, samotného bytového domu GORKÉHO predurčuje k exkluzívnemu, reprezentatívnemu a prestížnemu bývaniu a je hlavným charakterom danej mestskej časti.  Hlavným pozitívom tejto lokality je blízkosť širokého spektra občianskej vybavenosti v nákupných zónach, oddychových zónach....

MAJITEĽ: výborná lokalita na bývanie v hlavnom meste Bratislava, s výbornou dostupnosťou k čomukoľvek a kdekoľvek "CITYLIVE/RELAX/WORK"

Platba: Nájomné: 900,- €/mesiac + energie 200,-EUR/mesiac
Kaucia: 2.200,- EUR, splatná pri podpise zmluvy. Platba nájmu vždy mesiac dopredu 15. dňa v mesiaci. Byt vhodný na bývanie pre max. 2 osoby, byt je ponúkaný len na dlhodobý nájom, min. 1 rok, bez zvierat. Nájomník neplatí províziu realitnej kancelárii.

ČO OCENÍTE: moderný, čistý, nádherný mestský byt, pekná priestranná loggia, krb v byte, výborne vybavená lokalita na bývanie, kompletné vybavenie bytu, komplet zariadený, vzdušná, priestranná samostatná spálňa, veľká priestranná kúpeľňa s toaletou, umývadlom a obrovským sprchovacím kútom. V tesnej blízkosti plné občianske vybavenie.

Exkluzívna ponuka, najdete iba v R1reality Slovensko.

STAV BYTU:
Ponúkame Vám na prenájom príjemný, slnečný, zariadený 2 izbový byt 1 loggiou na 4 poschodí s výťahom vo vyhľadávanej lokalite na bývanie v absolútom, prestížnom centre mesta Bratislava. Byt má celkovú rozlohu 48,40 m2. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacou izbou s krbom s výstupom na loggiu, ktorá je spojená s plne zariadenou kuchyňou (chladnička, el sporák a varná doska, umývačka riadu...) a jedálnským kútom, z nepriechodnej obrovskej spálne s množstvom úložných priestorov, peknou, modernou kúpeľňou s umývadlom, toaletou a veľkým sprchovacím kútom. Rezervujte si svoje nové bývanie už dnes.

PREHLIADKY:
Byt je ihneď pripravený pre svojho nového majiteľa. 

Pokiaľ Vás ponuka zaujala, ozvite sa mi na ++421 948 119 119 a radi si dohodneme ako a kedy zrealizujeme obhliadku bytu.

NÁZOR MAKLÉRA: Svetlý, čistý, príjemný, zariadený, moderný mestský byt s v atraktívnej časti mesta, vhodný pre ľudí, ktorý vyhľadávajú aktívny život a dobré spojenie so svetom. 
Občianske vybavenie, TOP výborné, vlastne všetko na čo si človek môže len pomyslieť. Na dosah, kopmpletná občianska vybavenosť orientovaná na relax, šport a prácu.
Exkluzívna ponuka, iba v R1reality Slovensko.
Radi Vám zabezpečíme obhliadku nehnuteľnosti, kontaktujte nás ešte dnes.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Úžitková plocha:
48.4 m2
Zastavaná plocha:
48.4 m2
Podlahová plocha:
48.4 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
C
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
4
Celková plocha:
48.4 m2
Plocha loggie:
5 m2
Počet logií:
1
Orientácia:
východ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Iné:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti