Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PRENAJATÉ Moderný 2 izb. byt /54,01 m2, parking, zariadený/Bratislava

Interné ID: 13022024
Ulica: Ivánska cesta
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

PRENAJATÉ

 

Na svojich nových obyvateľov čaká moderný, zariadený 2 izbový byt s rozlohou 54,01 ( 1 x slnečná loggia, východne orientovaná ), s parkovným garážovým miestom, v exkluzívnom bytovom novom dome Moruša Bratislava. 

PREČO SI VYBRAŤ TENTO BYT?  LOKALITA? sa nachádza v oblúbenej a praktickej loaklite Bratislavy v mestskej časti Ružinov, s výbornou väzbou na centrum mesta, diaľničný obchvat ako aj na letisko M. R. Štefánika. Minimalistický a dynamický dizajn architektúry projektu Moruša, kde sa byt nachádza reflektuje súčasné trendy a korešponduje s charakterom danej mestskej časti.  Hlavným pozitívom tejto lokality je blízkosť širokého spektra občianskej vybavenosti v neďalekých nákupných zónach; rekreačné a športové aktivity rôzneho typu a priame napojenie na niekoľko komunikačných ťahov v okolí.

MAJITEĽ: výborná lokalita na bývanie v hlavnom meste Bratislava, časť Ružinov, s výbornou dostupnosťou k čomukoľvek a kdekoľvek "CITYLIVE/SPA/RELAX/ŠPORT"

Občianska vybavenosť v dostupnej vzdialenosti: 911 m BILLA potraviny (12 min chôdze), 1200 m SHOPPING AVION (3 min. MHD), 1000 m IKEA (3 min. MHD),1310 m lezecká stena K2 (2 min. MHD), 610 m Jump aréna (7 min. chôdze), 5 km areál Zlaté piesky (7 min. autom), 750 m letisko M. R. Štefánika (9 min. chôdze), 500 m diaľničný obchvat (2 min. autom), 1500 m Decathlon (18 min. chôdze, 3 min. autom), 500 m Outdoor Guide (7 min. chôdze).

Platba: Nájomné: ... €/mesiac + energie ....,-EUR/mesiac
Kaucia: ......,- EUR, splatná pri podpise zmluvy. Platba nájmu vždy mesiac dopredu 15. dňa v mesiaci. Byt vhodný na bývanie pre 2 osoby, byt je ponúkaný len na dlhodobý nájom, min. 1 rok.

ČO OCENÍTE: moderný, čistý, nádherne mestský byt, pekná priestranná loggia s výhľadom na les..., výborne vybavená lokalita na bývanie, vlastné parkovné miesto v garáži, priame napojenie bytového domu asfaltovou cestou na obchvat Bratislavy, kompletné vybavenie bytu, komplet zariadený, samostatná spálňa, samostatná toaleta a kúpeľňa s vaňou a umývadlom. V tesnej blízkosti plné občianske vybavenie.

Exkluzívna ponuka, najdete iba v R1reality Piešťany.

STAV BYTU:
Ponúkame Vám na predaj príjemný, slnečný, zariadený 2 izbový byt 1 loggiou na 2 poschodí vo vyhľadávanej lokalite na bývanie v Bratislave. Byt má celkovú rozlohu 54,01 m2. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom, obývacou izbou so výstupom na loggiu, ktorá je spojená s plne zariadenou kuchyňou (chladnička, el sporák a varná doska...), z nepriechodnej spálne a peknou kúpeľňou s vaňou a umývadlom, práčkou a samostatnou toaletou. Byt sa ponúka na prenájom aj s vlastným parkovacím privátnym miestom.
Rezervujte si svoje nové bývanie už dnes.

PREHLIADKY:
Byt je ihneď pripravení pre svojho nového majiteľa. 

Pokiaľ Vás ponuka zaujala, ozvite sa mi na ++421 948 119 119 a radi si dohodneme ako a kedy zrealizujeme obhliadku bytu.

NÁZOR MAKLÉRA: Svetlý, čistý, príjemný, zariadený, moderný mestský byt s vlastným parkingom v atraktívnej časti mesta, vhodný pre ľudí, ktorý vyhľadávajú aktívny život a dobré spojenie so svetom. 
Občianske vybavenie, TOP výborné, vlastne všetko na čo si človek môže len pomyslieť. Na dosah, kopmpletná občianska vybavenosť orientovaná na relax a šport.
Exkluzívna ponuka, iba v R1reality Slovensko.
Radi Vám zabezpečíme obhliadku nehnuteľnosti, kontaktujte nás ešte dnes.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
neurčené
Úžitková plocha:
54.01 m2
Zastavaná plocha:
54.01 m2
Podlahová plocha:
54.01 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
B
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2023
Rok kolaudácie:
2023
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
54.01 m2
Plocha loggie:
5 m2
Počet logií:
1
Počet garáží:
1
Orientácia:
východ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Iné:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti