Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom na predaj v obci Trebatice pri Piešťanoch

Interné ID: 14102024
Ulica: Horná
Obec: Trebatice
Okres: Piešťany
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
169 000 €

Popis nehnuteľnosti

Na svojich nových obyvateľov čaká 3 izbový rodinný dom s rozlohou 95m2 ( s veľkým potenciálom si prispôsobenia domu podľa vlastných predstáv), na pozemku o veľkosti 707 m2 so záhradou v obci Trebatice pri kúpeľnom meste Piešťany.

PREČO SI VYBRAŤ TENTO DOM?  Útulný, ekonomicky nie náročné bývanie, záhrada domu, pracovné príležitosti v okolí, vlastné dokončenie-napr. farba domu, lokalita, vybavenosť obce Trebatice, blízkosť kúpeľného mesta Piešťany, Vrbového a spojenie so svetom.
MAJITEĽ: Výborné rodinné bývanie s dobrou dostupňosťou všade.
ČO OCENÍTE: Podpivničený dom, záhradu, vlastné parkovanie, perfektne vybavená obec Trebatice pre rodinný a kľudný život. výborná dostupnosť do mesta Piešťany, do Vrbového, ale aj na dialnicu smer Trnava, Bratislava, alebo Trenćín, Žilina. Výborná občianska vybavenosť ako sú školy, potraviny a šport.

NOVINKA! Čoskoré otvorenie novej cyklotrasy z Trebatíc do mesta Piešťany a do Vrbového.

Exkluzívna ponuka, najdete iba v R1reality Piešťany.

STAV DOMU:
Ponúkame Vám na predaj príjemný, útulný, čiastočne zariadený 3 izbový rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite na bývanie v obci Trebatice. Dom má celkovú rozlohu 95 m2. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacou izbou s eco krbom, ktorá je spojená s plne zariadenou kuchyňou (chladnička, el sporák a varná doska...), z nepriechodnej spálne (skriňová zostava), útulnou kúpeľňou s rohovou vaňou a predprípravou na osadenie umývadla, s práčkou, samostatne oddelenou toaletou a s ďaľšou izbou, ktorá sa zatiaľ momentálne využíva ako sklad. V dome je treba urobiť dokončovacie práce na estetike, ale do domu je možné sa ihneď nasťahovať. Na rodinnom dome je hotová nová elektroinštalácia, podlahy, kuchyňa a prebiehajú úpravy interieru. Vonkajšia omietka je čerstvo zateplená a čaká na nového majiteľa na nahodenie farebnej omietky podľa vlastných predstáv. Inžinierske siete: plyn (plynové kúrenie), voda (obecná), odpad (vlastný septik)-možnosť pripojenia sa na kanalizáciu, elektrika.

Rezervujte si svoje nové bývanie už dnes.

BYTOVÝ DOM A JEHO OKOLIE: Perfektne vybavená obec Trebatice pre rodinný a kľudný život. výborná dostupnosť do mesta Piešťany, do Vrbového, ale aj na dialnicu smer Trnava, Bratislava, alebo Trenćín, Žilina. Výborná občianska vybavenosť ako sú školy, potraviny a šport. NOVINKA! Čoskoré otvorenie novej cyklotrasy z Trebatíc do mesta Piešťany a do Vrbového.

PREHLIADKY: Rodinný dom je ihneď pripravení pre svojho nového majiteľa. 

Pokiaľ Vás ponuka zaujala, ozvite sa mi na ++421 948 119 119 a radi si dohodneme ako a kedy zrealizujeme obhliadku domu.

NÁZOR MAKLÉRA: Výborné rodinné bývanie s dobrou dostupňosťou všade a TOP občianskou vybavenosťou. Podpivničený dom, záhrada, vlastné parkovanie, perfektne vybavená obec Trebatice pre rodinný a kľudný život. výborná dostupnosť do mesta Piešťany, do Vrbového, ale aj na dialnicu smer Trnava, Bratislava, alebo Trenćín, Žilina. Výborná občianska vybavenosť ako sú školy, potraviny, šport a pracovné príležitosti. A ako benefit, nová cyklotrasa do Piešťan a Vrbového. DOM je vhodný pre domáceho majstra, keďže v dome je dielňa a záhrada s veľkým potencialom, buď chovania vlastnej hydiny, alebo jednoducho si postaviť na vlastnom pozemku, vlastný bazén.

Exkluzívna ponuka najdete len v R1reality Piešťany.
Radi Vám zabezpečíme obhliadku nehnuteľnosti, kontaktujte nás ešte dnes.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha predzáhradky:
20 m2
Plocha pozemku:
707 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
95 m2
Zastavaná plocha:
140 m2
Podlahová plocha:
95 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Pivnica:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2023
Celková plocha:
95 m2
Pivnica plocha:
15 m2
Počet pivníc:
1
Počet vonkajších parkovacích miest:
1
Orientácia:
severozápad
Vykurovanie - lokálne:
áno
Iné:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti