Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nový 1 izbový byt č. 3.2, Banka pri Piešťanoch

Interné ID: 06062024
Ulica: Podhorská
Obec: Banka
Okres: Piešťany
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
90 000 €
s DPH

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj nový, pekný 1 izbový byt v novostavbe v obci Banka, neďaleko Kúpeľného ostrova a kúpeľného mesta Piešťany. Byt o celkovej výmere 32,11 m2 sa nachádza na 1. podlaží v tehlovom bytovom dome. Dispozične pozostáva z 1 obytnej miestností a príslušenstva- priestranná vstupná chodba, kúpeľňa, toaleta, balkón o veľkosti 4,89 m2. Byt je svetlý, izba spojená s kuchyňou. 

Byt sa predáva v stave holobyt, s možnosť vyhotovenia do štandardu za sumu 380,-€/ m2 plochy bytu).

Predpokladané nízke energetické náklady, vykurovanie bude zabezpečené tepelným čerpadlom voda-vzduch v spoločnej kotolni. Veľkým benefitom je možnosť dokúpenia parkovacieho miesta za 6.000,- EUR, alebo garážového státia za 14.400,- EUR, Cena s DPH, situovaného v suteréne bytového domu a ďalšie parkovacie možnosti poskytuje súkromné parkovisko, určené len pre vlastníkov bytov. 

Názor makléra: Sympatický developerský projekt vo vyhľadávanej lokalite, neďaleko kúpeľov a mesta Piešťany. Praktická dispozícia, nádherné výhľady, skvelé parkovacie možnosti a situovanie v blízkosti prírody a mesta predurčuje tento byt na pohodlné bývanie najmä rodinám s deťmi, alebo investične na prenájom pre klientov, navštevujúcich kúpele Piešťany. 

Exkluzívna ponuka  R1reality. Radi Vám zorganizujeme obhliadku tejto nehnuteľnosti, zavolajte nám už dnes.

Zhotovenie bytov:   byty budú vyhotovené do štádia HOLOBYT:

- obvodové murivo +zatepľovací systém v zmysle PD - rovná strecha s krytinou fóliou, - stropná izolácia z minerálnej vlny, - zateplenie podlahy - omietky sadrové  - odkvapový systém  - tepelné čerpadlo voda-vzduch v spoločnej kotolni; - rozvody vody komplet inštalácia po vyústenie stavebných krytiek bez koncových ventilov, - elektroinštalácia,  -  bleskozvod, - kanalizácia a napojenie do verejnej kanalizácie, - vyrovnanie terénu, - cementové potery, - podomietkové nádržkové systémy na WC, - bezpečnostný systém, internet a TV,  - plastové okná 3 sklo,  - exteriérové hliníkové parapety a interiérové z PVC, - zásuvky a vypínače, - 2x vymaľovanie interiéru bielou farbou, - kompletná fasáda s finálnou farbou.

Začiatok výstavby 04/2022. Ukončenie výstavby 12/2024

Fotografie interieru sú ilustračné.

Za výhodnejších finančných podmienok poskytujeme klientom R1reality kompletné predajné a po predajné poradenstvo, vybavenie výhodného financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, vypracovanie súdno-znaleckého posudku, energetického certifikátu, posudky aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku, sťahovanie, upratovanie, maliarske práce, dizajnového návrhu pre Váš nový domov, výrobu, dodanie a návrh Vášho nábytku a pod.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Úžitková plocha:
32.11 m2
Podlahová plocha:
32.11 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
1
Energetický certifikát:
B
Energetická náročnosť budovy:
Energetický ekonomický
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
holopriestor
Balkón:
áno
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Rok výstavby:
2024
Rok kolaudácie:
2024
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Poschodie:
1
Celková plocha:
32.11 m2
Plocha balkóna:
4.89 m2
Počet balkónov:
1
Cena vonkajších parkovacích miest:
6000 €
Orientácia:
západ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti