Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Lukratívny 4 izb. byt v novostavbe projektu BlueWave Riverside Piešťany

Interné ID: BYT B60
Ulica: Banka
Mestská časť: Lodenica
Obec: Piešťany
Okres: Piešťany
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
529 000 €
s DPH

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám lukratívnu nehnuteľnosť v blízkosti svetoznámych kúpeľov v Piešťanoch, v prírodnej rezervácii  VN Sĺňava, na brehu rieky Váh: Luxusný, veľkometrážny byt v modernom projekte BlueWave Riverside Piešťany.

Jedná sa o najväčší byt v tomto projekte s označením B60, pričom spojením so susedným 1 izbovým apartmánom A61 vznikol luxusný súkromný priestor, ktorý zaberá celé ľavé krídlo najvyššieho poschodia. Uvedená cena zahŕňa 2 byty, 2 parkovacie miesta a 2 sklady. Možnosť kúpy len ako celku.

 Výmera bytu B60:             97,79 m2, Terasa: 47,04 m2, Sklad 11,12 m2, počet izieb: 3 + 1 parkovné mieste v cene

 Výmera apartmánu A61:  33,42 m2, Loggia 8,73 m2, Sklad 3,04 m2, počet izieb: 1 + 1 parkovné mieste v cene

Súčasťou každého bytu či apartmánu v tomto projekte je predzáhradka, loggia alebo terasa a sklad. Všetky byty sú orientované na  juhozápad, s výhľadom na rieku Váh a na jazero Sĺňava. Byty sa predávajú dokončené v štandardnom vybavení  (sadrové omietky, podlahy, dvere, zárubne, vybavenie kúpeľne/toalety so sanitou a obkladmi), v súčasnosti sú už interiéry bytov hotové, možnosť vidieť na obhliadke.  V cene každého bytu je zahrnuté 1 vnútorné parkovné miesto v garáži na prízemí objektu podľa Vášho výberu (ďalšie možné dokúpiť za príplatok 15.000,-EUR). Samozrejmosťou je odovzdanie objektu s dokončenými prístupovými cestami, chodníkmi, záhradnými úpravami a perlou objektu: privátnym bazénom s výhľadom na jazero!

Táto unikátna nehnuteľnosť je predurčená na jedinečné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktoré poskytuje toto lukratívne miesto pri svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany. Zamilujete si ho ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: na nábreží rieky Váh a jazera Sĺňava pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, rybolov, prechádzky, in-line, cyklistika, turistika, beh, bežkovanie...). Blue Wave Riverside je priamo napojený na jedinečnú 12 km dlhú cyklotrasu ľahkej obtiažnosti - Kolokruh Sĺňava s útulnými pobrežnými "krčmičkami", s priamym prepojením na cyklotrasu "mestský okruh", alebo priamo na cyklotrasu až do Trenčína a cca 15 minút chôdze po nábreží Váhu od centra mesta a 15 minút chôdze na Kúpeľný ostrov, kde okrem celoročných kúpeľných služieb je aj možnosť golfového vyžitia.

Máte záujem o byt, alebo apartmán v tomto jedinečnom, skvelom projekte, na tom najlepšom mieste, v objatí prírody, neďaleko svetoznámych kúpeľov a mesta Piešťany? Nepremeškajte príležitosť: viac ako 2/3 bytov je už predaných!

Kontaktujte priamo výhradného predajcu projektu BlueWave Riverside Piešťany R1reality. Maklér projektu Mgr. Jana Pernischová Vám poskytne všetky informácie dôležité pre Vaše dobré rozhodnutie. 

R1reality...rýchla cesta k novému bývaniu.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Úžitková plocha:
131.21 m2
Zastavaná plocha:
131.21 m2
Podlahová plocha:
131.21 m2
Skladová plocha:
11.12 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
B
Energetická náročnosť budovy:
Energetický ekonomický
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Terasa:
áno
Sklad:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2023
Rok kolaudácie:
2024
Počet poschodí od prízemia vyššie:
7
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
6
Celková plocha:
178 m2
Počet logií:
1
Terasa plocha:
47.04 m2
Počet terás:
1
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Iné:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti