Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANE VÝBORNÁ LOKALITA Rodinný dom FLOREÁT s pekným pozemkom / Piešťany

Interné ID: 2612024
Ulica: Vysoká
Obec: Piešťany
Okres: Piešťany
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti


REZERVOVANE 

Na predaj rodinný dom s veľkým potenciálom skvelého bývania s pekným pozemkom v luxusnej, obľúbenej štvrti Floreát v kúpeľnom meste Piešťany. Pozemok tvorí predzáhradka, za domom úžitková záhrada (s možnosťou ďaľšej výstavby), Ide o klasickú, praktickú, podpivničenú stavbu v tvare kocky s rovnou strechou. Dom je dvojpodlažný, úplne podpivničený a obsahuje de facto dve obytné jednotky: na každom NP je byt výmery 90m2 s kuchyňou, 2-3 obytné izby a príslušenstvo. Suterén výmery 90 m2 poskytuje komfortný priestor pre skladovanie, technické zázemie, práčovňu, príp. po prestavbe garáž. Dom je slnečný, vhodne orientovaný - časť domu s dennou časťou na západ, spálne na východ a sever. Zastavaná plocha domu činí 100 m2, z toho obytná podlahová plocha je cca 180 m2 (bez suterénu), výmera pozemku je 580 m2. Dom je v pôvodnom stave okrem rekonštrukcie strechy (výmena krytiny so zateplením): podlahy- dlažba, drevené parkety, omietky, okná: drevené, príp. plastové, kúrenie: zánovný plynový kotol. Dom je napojený na všetky IS. Energetické náklady činia cca 160,-EUR/mesiac. Na pozemok je možný vjazd autom.

Exkluzívna R1ponuka, nájdete iba v R1reality Piešťany.

Názor makléra: Klasické praktické prevedenie v obľúbenej vilovej časti mesta, s veľkorysým obytným priestorom, vhodná pre rodinu, dvojgeneračné bývanie či pre spojenie bývania s podnikaním. Výhodou je, okrem výbornej lokality, dobrá dispozícia izieb s optimálnou svetelnosťou a pozemok väčšej výmery s možnosťou výstavby, čo predurčuje túto nehnutelnosť aj pre zaujímavé investičné zhodnotenie prestavbou na viacbytový viladom.

Ponúkaná cena už zahŕňa:
1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností
2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.
3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní

Potrebujete na kúpu tejto nehnuteľnosti úver?
Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov nebola vykonaná, podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu predpokladáme zaradenie do energetickej triedy C.

Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany.
R1reality- rýchla cesta k novému bývaniu!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha predzáhradky:
180 m2
Plocha pozemku:
580 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
180 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Podlahová plocha:
180 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
6
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Celková plocha:
180 m2
Počet balkónov:
1
Počet pivníc:
1
Počet vonkajších parkovacích miest:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Iné:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti